Wedstrijd

Dichtwedstrijd: Droomgedichten.

By 17 februari 2018 No Comments

Gerard Rozeboom organiseert een dichtwedstrijd onder de noemer Droomgedichten.

Vorig jaar was er al een wedstrijd met droomverhalen, maar dit keer krijgen dichters de kans om hun mooiste, vreselijkste of stoutste nachtelijke droom als gedicht in te sturen. Het thema kan zo breed mogelijk genomen worden.

Gebruik je fantasie, zolang het thema ‘dromen’ maar tot uiting komt. De beste gedichten worden genomineerd en opgenomen in de bundel Droomgedichten. Deze bundel zal worden uitgegeven bij uitgeverij aquaZZ. De winnaar van het winnende gedicht ontvangt een exemplaar gratis en over de verkopen van de bundel ontvangt hij/zij een percentage aan royalty’s. Onder de deelnemers wordt een boekenbon verloot t.w.v. 10 euro.

Spelregels:

* Jouw gedicht moet in het Nederlands geschreven zijn en is niet eerder gepubliceerd. Staat het wel ergens online, verwijder je het.
* Alle dichtvormen zijn welkom.
* Je mailt jouw inzending voor 1 mei a.s. naar: hansrozebo@hotmail.com o.v.v. wedstrijd Droomgedichten.
* Maximaal 1 gedicht per auteur.
* Meedoen is gratis, een bundel ontvangen echter niet, maar als je een boek wilt aanschaffen, ontvang je een mooie korting bij uitgeverij aquaZZ.
* Een jury beoordeelt alle inzendingen. De juryleden zijn: Ina Wijnberg (winnares Droomverhalen), Laura Mijnders en Gerard Rozeboom.
* Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Bron: Uitgeverij AquaZZ