Nieuws

Welkom op de nieuwe site

By 17 februari 2018 No Comments

Welkom op de site van Avier!

2017 was voor Avier een innoverend jaar. Een jaar waarin we besloten toe te werken naar onder andere vernieuwing en verjonging in de redactie. Zo hebben we Gerard Rozeboom als nieuw bestuurslid mogen verwelkomen en werd er achter de schermen druk geknutseld, gefrustreerd, geborreld en gefilosofeerd over deze nieuwe website. En het resultaat mag er wezen!

Onze webdeveloper is verantwoordelijk voor het ontwerp van de site. Onze insteek was om het stof van de oude website af te vegen en deze nieuwe website niet alleen kleuriger en levendiger te maken, maar ook interactiever. Vanaf heden kunnen onze lezers via Facebook reageren op de gedichten die op de site geplaatst worden. Een gedicht toejuichen of er juist feedback op geven? Het is geheel aan u, beste lezer.

Het was nog een flinke klus om alle content van de oude site naar deze nieuwe over te zetten. We besloten dit dan ook in fases te doen. Vanaf 2012 is er behoorlijk wat ingezonden en geplaatst. En inmiddels zijn we zes jaar verder……. Mocht jouw gedicht nog niet op de site staan; geen nood aan de man! Alle gedichten worden in fases geplaatst. Voor nu hebben we er bewust voor gekozen eerst de gedichten van 2017 online te zetten.

Verder komt er een heuse doneerknop op onze site te staan en in ons archief kun je straks heerlijk verdwalen in alle gedichten die ooit geplaatst zijn. Bovendien staan er van onze redactieleden straks eindelijk eens wat foto’s en voorstelstukjes online. Zo weet je vanaf nu met welk gezicht je contact hebt of hebt gehad.

Tot slot: Heb je tips, feedback of een opmerking over de nieuwe website? Laat het ons weten. Deert deze onzin je allemaal niet en wil je gewoon een gedicht inzenden? Graag! Via het contactformulier neem je gemakkelijk contact op met onze redactie.

Moedig voorwaarts in 2018!

Namens de redactie,

Laura