Laura Mijnders

Redacteur/bestuurslid

Sinds 2016 ben ik werkzaam als redacteur en bestuurslid bij SLA|Avier. Ik organiseer samen met Jan en Gerard alle evenementen rondom SLA|Avier.
Daarnaast ben ik altijd opzoek naar opkomend talent; voor publicatie, een optreden of om te brainstormen over andere ideeën rondom Avier. We werken er op dit moment hard aan om een heuse community te worden, zodat we toegankelijker worden voor iedereen. De dichtkunst is absoluut geen stoffige bezigheid. Ik zie juist een verjonging. En dat is wat mij betreft alleen maar goed nieuws.

Naast mijn werk voor SLA|Avier ben ik werkzaam als hoofdredacteur bij VOOR DE POES magazine. Ja. Een tijdschrift over katten. Ook werk ik nog een aantal uren als ervaringsdeskundige in de psychiatrie en schrijf ik wekelijks een column voor de Veendammer. Sinds kort interview ik bovendien maandelijks inspirerende mensen voor Quiet! Groningen. Genoeg te doen. Waarschijnlijk wordt dat ook mijn ondergang, haha. Ik ben verder getrouwd met webmaster Eric Dijkstra en woon samen met drie katten en hond Zeus in het aardbevingsgebied (Zuidbroek). Meer over mij weten? Check: www.aanstellerij.nl

Gerard Rozeboom

Redacteur/bestuurslid

Mijn naam is Gerard Rozeboom (33) uit Sappemeer. Ik ben auteur van de roman ‘Vroeg Gedrukt’ en de dichtbundel ‘Uit het hart, Voor het hart’. Daarnaast organiseer ik schrijfwedstrijden en literaire evenementen. Vanaf 2018 zit ik ook in de organisatie van het Slochter Vertelcafé. Sinds eind 2017 ben ik werkzaam als redacteur en bestuurslid bij SLA|Avier.

Naast dit literair leventje ben ik gelukkig getrouwd met Wendy, vrijwilliger bij de plaatselijke voetbalvereniging en actief in het bestuur van de Hartstichting Hoogezand- Sappemeer. Maar aangezien ik ongetwijfeld wel iets vergeet te vertellen, hier een doorverwijzing naar mijn eigen website: www.gerardrozeboom.nl

Eric Dijkstra

Webdeveloper

Ik ben Eric, de webdeveloper van Slaavier. Getrouwd met Laura, mijn link naar de literaire wereld. Zelf zul je mij niet gauw met boek betrappen, Tenzij die online staat, interactief is, en over computers gaat! Ik maak ook wel eens muziek, ben zomer's graag in de tuin of aan het water te vinden, maar liever trek ik de gordijnen dicht en ga ik lekker een potje gamen.

Mocht je fouten tegen komen op de website kun je middels het formulier op de website met mij in contact komen, maar Facebook is ook prima.